Menü
Kosaram

Jealous Devil

A HŐSÖK NEM SZÜLETNEK.
TŰZBEN EDZIK ŐKET!

Jealous Devil - Főcím kép
Jealous Devil - elválasztó kép

Az ördögnek nem mindig volt tüze. Legalábbis nem az igazi, jó cuccból.

Korszakokkal ezelőtt, amikor az ördög először meglátta az emberiség által teremtett tüzet egyszerűen annyira féltékeny lett, hogy ellopta magának. Tekerjünk is előre gyorsan a modern időkig, ahol hősök egy bátor csoportja azon mesterkedett, hogy visszalopja a tüzet és eljuttassa azt jogos tulajdonosainak: az embereknek.

Jealous Devil - Pure as Heaven

Ez pusztán eltökéltségüknek, okosságuknak és egy kis szerencsének köszönhetően sikerült. (Ez lett volna a helyes cselekedet egyébként is, ráadásul nagyon jól meg is fizették őket.)

Ez a tűz azóta minden Jealous Devil™ termékben ott van. Ez a tűz táplálja az ételek, az italok és a közösség körül kialakuló legendás élményeket. Éveket töltöttünk azzal, hogy tökéletesítsük azokat a technikákat amelyeken keresztül megoszthatjuk ezt a tüzet a világgal: ezért ötvöztük a hagyományos kézművességet és modern innovációkat.

Jealous Devil - Hotter than Hell

A „Tiszta, mint a Mennyország és forróbb, mint a Pokol Tüze” kifejezést nyomtattuk legelső zsák faszenünkre és azóta is minden terméket úgy tervezünk, hogy ennek megfeleljen. Faszén vagy más, a Jealous Devil ultra-prémium, teljesen természetes termékeit kifejezetten úgy alkottuk meg, hogy fokozzuk a grillezési és BBQ élményt és kiküszöböljük a már más termékeknél megismert problémákat.

Ezek a - tagadhatatlanul legendás szupercsapat alkotta - BBQ tüzelőanyagok, fűszerek és kiegészítők megjelentek a rajongók eszköztárában is: legyen az egy Big Green Egg, egy házilag épített smoker, versenycsapatok grilleszközei vagy Michelin-csillagos szakácsok konyhája. És most Te is hazaviheted. Végre.

KÉSZEN ÁLLSZ BEIZZÍTANI
EGY SAJÁT KIS POKLOT?

Jealous Devil - Örökké ég
Jealous Devil - Extrém hőmérséklet
Jealous Devil - XL méretű darabok
Jealous Devil - Lángoló faszén
Jealous Devil - Termékek főcím képe
A Jealous Devil termékekkel növelheted a tüzed erejét anélkül, hogy feláldoznád a jellegzetes ízeket.
Szabadulj meg a szikráktól, pattogásoktól és egyenletlen hőtől a biztonságosabb és ellenőrzöttebb sütési környezet érdekében. Csökkentsd a költséges tüzelőanyag minőségbeli változásait. Spórolj időt kevesebb tüzelő utántöltéssel, kevesebb hamu takarítással, csökkentett karbantartással és hatékonyabb tárolással!
Jealous Devil - Az összes termékünk
Jealous Devil CHUNX faszén
Új
Gyártó: Jealous Devil
A Jealous Devil CHUNX 16 kg faszén tiszta, teljesen természetes dél-amerikai keményfából készül és speciálisan szenesítjük a kiváló, nagy teljesítményű égés érdekében. Több hő. Kevesebb hamu. Nulla szikrázás vagy pattogás. És egy pokolian jó ízprofil. Zászlóshajó faszenünk egy szuper nagy méretű, ul..
11 900 Ft 
Jealous Devil ONYX Binchotan faszén
Új
Gyártó: Jealous Devil
Jealous Devil Onyx Binchotan faszénA Jealous Devil Onyx binchotan faszén a jelenleg Magyarországon elérhető legkülönlegesebb faszén. Küldetésünk, hogy legendás tüzelőanyagokat alkossunk. És nincs legendásabb tüzelőanyag, mint a binchotan. A binchotan faszén forróbban, hosszabb ideig és tisz..
13 000 Ft 
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)