Menü
Kosaram

Melyiket válasszam?

Talán nehéz eldönteni, hogy melyik méretű Big Green Egg a legjobb választás neked, de a felhasználási igények, a család és a baráti kör nagysága a leginkább meghatározó. Az egyes tojásoknál megnézheted, hogy hozzávetőlegesen mekkora kapacitással rendelkeznek, ez természetesen tovább növelhető a kiegészítőinkkel. Ha még mindig nem vagy biztos a dolgodban, kérdezz meg minket bátran, nagyon szívesen segítünk!


Mini

A minit válaszd, ha tudod, hogy sokat szeretnéd vinni magaddal. Nyaraló, horgászat, vadászat, mindig ott lesz veled és már hordozó kerettel is választhatod. Steak, kisebb húsok, és ha csak ketten vagytok és nincs sok helyetek, optimális választás. Nézd meg a pontos méreteket, hogy könnyebb legyen a választás.

MiniMAX

A MiniMax magassága megegyezik a Mini Tojáséval, sütőrácsának átmérője viszont akkora, mint a Small Tojásé, így a MiniMax magába tömörít mindent, ami a maximális teljesítményhez kell. Magassága miatt ideális asztali használatra, viszonylag kis súlya miatt pedig kényelmesen hordozható termék.

Small

Amilyen kicsi, olyan sok lehetőséget kínál! A Small tojás már egy kis családnak elegendő méretű. 2-4 főt bármikor kiszolgál. Erkélyre, kis teraszra, vagy éttermi konyhára kitűnő választás, legyen akár görgős állványon, vagy asztalba építve. Nézd meg a pontos méreteket, hogy könnyebb legyen a választás.

Medium

A Medium Tojás méretéből adódóan fantasztikusan sokoldalú. Képes mindarra, amire a többi modell, a ConvEGGtor indirekt sütőkővel valódi téglakemenceként használhatod, alacsony hőmérsékleten süthetsz, vagy akár füstölhetsz is benne. A Medium Tojásban használhatod az Dutch Oven Öntöttvas lábost és a lapos pizzakövet is.

Large

A Large Tojás a legnépszerűbb méret mindazok körében, akik könnyedén szeretnének valami fenségeset sütni családjuknak, barátaiknak vagy akár a legkényesebb ízlésű vendégseregnek. A sütőrács mérete megengedi, hogy egyszerre készíthess benne nagy mennyiségű finomságot, a Félhold-kiegészítők pedig segítenek még jobban kihasználni a teret.

XLarge

Miért ne? Kényelmesen elfér benne egy kismalac is egyben, vagy rengeteg hús, óriás pizza és minden más. Az XLarge Tojással rendszeresen vendégelhetsz meg nagyobb társaságokat – barátokat vagy éttermi vendégeket. Egyéb érdemei mellett méretei lehetővé teszik, hogy egy nagyobb csoport minden tagja egyszerre ülhessen asztalhoz.

XXLarge

Az XXLarge Tojás a legnagyobb Big Green Egg modell. Nincs ehhez fogható termék a hasonló kerámiasütők között, az XXLarge óriási belsejében akár több fogás készülhet egy időben. Tudja mindazt, amit a kisebb modellek, így grillezhet, süthet, párolhat, füstölhet és lassú tűzön süthet benne, sok-sok finomságot egyszerre.